dimarts, 21 de febrer del 2012

La Panera dels Tresors

La panera dels tresors és una proposta de joc adreçada als infants, sobretot de 6 a 10/12 mesos, ja que poden estar-se asseguts, però encara no es desplacen gaire del lloc.
És una activitat d’exploració. Per fer-la cal omplir una panera de vímet (amb unes dimensions concretes) amb objectes d’ús quotidià escollits amb la finalitat de proporcionar estímul i experiència als cinc sentits de l’infant: la descoberta i el desenvolupament del tacte, el gust, l’olfacte, l’oïda, la vista i del sentit del moviment del cos.

Es tracta d’un recull especial de materials, que podem trobar per casa, confeccionar, recuperar dels comerços o bé comprar. Altres materials no donarien a l’infant referències tan precises de superfície, pes, temperatura, forma, color, olor, so, consistència, etc.
  


TALLERS
Els tallers constaran d’una petita part teòrica, on explicarem l’origen de la Panera dels Tresors, el contingut pedagògic que té, com ha de ser, quins materials ha de tenir...
També hi haurà una part pràctica on les mares i els pares, amb diferents materials, podran crear materials per a la panera dels seus fills i filles, que, posteriorment s’emportaran cap a casa.
- Durada: 1:30h el taller.
- Horaris: Els dilluns, de 16:30h a 18h.

COST
25 euros el taller.
Inclou:
-       El taller.
-       Un dossier amb informació sobre la Panera dels Tresors i llistat de materials per a posar-hi.
-       Diferents materials per a la Panera: anelles de fusta, cintes, tubs amb purpurina, cascavells, tubs de cartró, xapes...
Hi ha també l’opció d’adquirir la Panera del Tresors (15 euros).

1 comentari:

nuriala81 ha dit...

hola bones! voldria saber a on puc comprar una panera dels tresors...
He demanat en diverses botigues de joguines però en cap l'he trobat.
Gràcies!
contesteu-me al correu gmail