dilluns, 11 de juny del 2012

Paracaigudes cooperatiu


Amb el paracaigudes hi ha múltiples possibilitats de jocs gràcies al material resistent de que està fet, un teixit molt resistent que fa un cercle de 6m de diàmetre, amb forma de pastís i un forat al mig

Els jocs que es poden fer amb el paracaigudes són jocs que es poden considerar jocs d’integració i cooperació. Si el paracaigudes està tens, no permet el moviment, poc a poc aprendrem a deixar espai a l'altre i fer la força necessària al moment just per facilitar el joc. Es pot fer els moviments ràpid o dolçament. Això permet apreciar-ho tot. 
Els jocs de paracaigudes proporcionen la màxima participació per a tots els membres del grup. El comportament físic d’un paracaigudes en moviment comporta que la cooperació sigui una necessitat, doncs certament per poder evolucionar amb una gran tela es necessària la participació de varis jugadors. 
Un cercle manté a tots els membres del grup en peu d’igualtat. El cercle és la forma més cooperativa de comunicació del grup.
Amb el paracaigudes els jocs i situacions són exercicis i jocs de cooperació i participació, però el millor de tot és que són divertits.


Hi ha un munt de jocs possibles a fer!

Trobareu tota mena de jocs al llibre: “Actividades con paracaídas”. Ron French y Michael Horvat. Editorial Paidotribo