dimecres, 27 de novembre del 2013

Bon dia!

Segur que ho tens present, però si mires l’agenda trobaràs que aquest diumenge és dia 1, i com ja fa 13 anys, celebrem la 13a fira del joc de Tona. És una fira dedicada al joc i a la joguina diferent.

Aquest any hem fet un programa més ple que mai. Hi ha 50 activitats diferents i molt variades: podràs participar en fer grans construccions amb les peces de kapla o modulmax, fer castells catalans amb el nan casteller, fabricar un robot de Lego, aprendre trucs de màgia, a fer papiroflèxia, o a donar voltes al cap per resoldre jocs matemàtics.

A més hem volgut donar un paper rellevant als jocs de taula. I per aquest motiu hi haurà dues grans zones amb les novetats de les principals editorials i un espai amb autors de jocs que ensenyaran les seves creacions. També hi ha campionats on pots emportar-te un joc.
Ah! i no pateixis si fa fred. La fira es celebra en dos pavellons a cobert i, aquest any, amb calefacció extra. D’aquesta forma no tindràs excusa per on parar de jugar en tot el dia!

Si vols saber-ne més, fes una ullada al programa de la fira.

Què et sembla? T’animes a venir? Si véns i tens twitter, pots participar en el concurs 50€x10retuits, una manera fàcil d’aconseguir diners per comprar. Si vols saber com funciona, consulta l’apartat de concursos del web.
Em sembla que he explicat moltes coses... Ho resumeixo:

Quan? Diumenge 1 de desembre
On? Pavelló d’esports de Tona(carrer Jaume Balmes, 53)
Horari? de 10 a 14 i de 15:30 a les 20h.

Fins diumenge!!!