dijous, 16 de maig del 2013

BELFEDAR. Joc cooperatiu



Cooperar o morir-se... de riure!

Avui presentem Belfedar, un joc cooperatiu que permet desenvolupar habilitats socials que afavoreixen la prevenció de la violència i la resolució positiva de conflictes. Mitjançant activitats diverses, promou objectius com coneixe's millor a un mateix i a les altres persones, desenvolupar l'autoestima, afavorir l'expresió creativa, aprendre a gestionar les emocions, a escoltar, a cooperar...

Si sou un quants i voleu passar una estona divertida proveu de sortir de la fortalesa de Belfedar i obrir totes les portes per no quedar atrapats i maleïts per l'eternitat! Però heu d'anar en compte amb les trampes, els sortilegis i les portes que s'obren i es tanquen...!

Només que una persona del grup no aconsegueixi sortir a temps, o una de les portes quedi tancada, tot el grup es quedarà dins de la fortalesa per sempre més i serà condemnat a divertir la màscara de Belfedar pels segles dels segles!

El joc presenta 246 reptes que s'han d'assolir entre tots o en petits grups i en els que caldrà fer mímica, dibuixar, cantar, escriure, moure's... Caldrà doncs demostrar els propis talents i fer pinya per tal de superar-los i anar obrint portes i avançant cap a la sortida.

Belfedar està dissenyat i pensat per jugar a partir dels 10 anys i fins els 100, a l'escola, en activitats extraescolars, entre amics, en família...

Us atreviu a entrar a la fortalesa de Belfedar? Diversió garantida!