dilluns, 4 de juliol del 2011

Bla Bla Bla

Bla, bla, bla,  de DJECO és un excel·lent joc educatiu per fomentar la creativitat i la discussió.
Per a nens i nenes a partir dels 7 anys


Promou el desenvolupament de la imaginació i les habilitats d'expressió.És un joc per associar imatges, inventar històries.... un joc simple i emocionant. 
Inclou un dau i 240 cartes amb il·lustracions divertides i acolorides.


Com s'hi juga?  Tothom es reparteixen 5 cartes. El/la jugador/a més gran comença. Aquest en aquest torn serà nomenat jutge (aquest càrrec serà rotatiu a cada torn) i llança el dau. En funció del que surti es realitza una o altre activitat:
Associació - El jutge treu de la pila una carta i ensenya el dibuix. Els/les altres jugadors/es han de triar d'entre les seves cartes, una que es pugui associar al màxim amb la que hi ha sobre la taula. Qui sigui més convincent, guanya un punt.
Història - 
El jutge treu de la pila una carta i ensenya el dibuix. Els jugadors poden triar dues cartes de la seva mà i hauran d'explicar una història juntament amb la carta de sobre la taula. Qui tingui la millor història, guanya un punt.
Retrat xinès - cada jugador tria una carta de la seva ma, intentant que sigui la que millor s'adapti a ell. Sense ensenyar-la a ningú, tots/es els/les jugadors/es posen la seva carta a la taula cap per avall, es barregen i el jutge haurà d'endevinar qui és qui.


Ara, mira les imatges de les cartes i explicar una història!

Cada joc és únic!