dimarts, 25 de gener del 2011

Dia Escolar de la No-violència i la Pau

El proper diumenge dia 30 se celebra el  Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP).

En aquesta diada internacional es propugnen els valors de l'educació permanent en concòrdia, la tolerància, la solidaritat, els respectes als drets humans, la no-violència i la pau, que també són valors democràtics i de ciutadania.

Amb aquest motiu l'Espai Jove de Rocafonda i el Pati Obert de l'Escola Rocafonda ofereixen el proper divendres 28 dues activitats adreçades a joves:
-         cine-fòrum al centre Cívic Rocafonda a les 17:00 adreçada a joves a partir de 12 anys, on s'oferirà un film amb un missatge de la importància del respecte als drets humans, amb un posterior debat entre el jovent.
-         Acte seguit, a les 18:30 al Pati Obert de l'Escola Rocafonda, Artijoc, juntament amb els dinamitzadors de Patis Oberts, oferirem un seguit de jocs cooperatius adreçat al públic infantil i adolescent. 

Per a combatre el fred, s'oferirà xocolata calenta.

Per a tenir més informació d'aquesta activitat us podeu adreçar al telèfon 931695015 o enviant un correu electrònic a sllano@ajmataro.cat (Saray) o asteinberg@ajmataro.cat  (Anna)

Per més informació us podeu adreçar a l'Oficina de LLei de Barris de l'Ajuntament de Mataró situat al carrer Pau Picasso número 17, a través del correu electrònic jmerino@ajmataro.cat o  al telèfon 931695015 al Telèfon d’Atenció Ciutadana 010 (Preu trucada: des d’un fix 0,55 euros cada 3 minuts o fracció, més IVA. 807 117 010 si truqueu des d’un mòbil o des de fora de Mataró: 0,31 euros cada minut o fracció, més IVA).
D’acord amb allò que s’estableix a la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de carácter personal, us comuniquem que les vostres dades, estan incorporades a un fitxer automatitzat propietat de l’Ajuntament de Mataró amb la finalitat de dur a terme l’adequada gestió de les comunicacions en relació a la Llei de barris de Rocafonda-El Palau-Escorxador i els espais participatius del mateix territori, i en relació a activitats institucionals de l’Ajuntament vinculades a aquest territori.
En cas que no vulgueu rebre més correu electrònics informatius, comuniqueu-ho al correu electrònic pirpe@ajmataro.cat.
Per a més informació sobre el Programa Millora de Barris