dimarts, 27 de novembre del 2012

Catan, en català


Els colons de Catán és un joc de taula per a tota la família que s'ha convertit en un fenomen mundial. Des de la seva aparició a Alemanya ha venut més que molts dels jocs més tradicionals.

Es tracta d'un joc que uneix l'estratègia, l'astúcia i la capacitat per negociar i en el qual els jugadors tracten de colonitzar una illa, Catan, rica en recursos naturals. Construint pobles, establint rutes comercials, etc ...

Colons de Catán ha venut més de 2 milions d'exemplars a Europa i Amèrica. Per si això no fos suficient, ha estat guardonat a Alemanya i Estats Units com Joc de l'Any.

Balancí Ruc Blau


Balancí de mida petita per passar llargues estones de diversió.

Gepetto torna a portar a les nostres llars joguines fetes de fusta massissa (faig) tractats amb pintura segura. Diversió, seguretat i durabilitat garantida.

Tornen les joguines d'abans. Amb una gran varietat de dissenys i colors, no només entretindran als nens hores i hores, sinó que també són idonis per decorar les seves habitacions o qualsevol habitació de la casa.

Torna la fantasia amb Gepetto.

Eduioga



    Aquest joc nou, fomenta valors i hàbits posturals sovint oblidats. Consta de 27 cartes amb una presentació molt acurada.

    20 cartes són de postures de ioga relacionades amb animals o elements de la natura, on al darrera de cadascuna podem trobar tres apartats: “Com ho fem“, “Com ajuda el nostre cos“ i “Com ajuda el nostre humor“.

    4 cartes són de respiracions, on al darrera també explica “Com ho fem“ i “Com ajuda el nostre humor“. 

    Es proposen dues regles de joc, una de memòria on es practiquen les postures i l'altra, més creativa i en grup, els nens han d'inventar i representar una història amb totes i cadascuna de les cartes que els ha tocat.

    Per completar el joc de ioga hi ha dues cartes on s'expliquen dos contes, els quals ens donen dues lliçons importants per la vida: “El camí de la font“, descriu la necessitat d'estimar–se i valorar–se a un mateix i “El conte de la felicitat“ que ens mostra on hem de buscar per trobar la felicitat.

Apilable de colors


Preciós apilable d'educo amb formes de flors i estrelles totes diferents que en apilar-les crearan un efecte d'arc de Sant Martí.












Educo joguines estan fets de manera responsable amb pintures no tòxiques i cola.

dilluns, 26 de novembre del 2012

ESPAI DE JOC EN FAMILIA


Espai de joc i trobada, on les famílies comparteixen una estona de joc amb els seus fills i altres famílies.







Horari
De dilluns a dissabte de 10 a 13:30 i de 17 a 20h

  • Els dimecres de 17 a 18:30 hi ha un grup de mares i pares amb infants de 0 a 18 mesos que es troben setmanalment per compartir una estona de joc amb els/les seves fills/es. El grup està obert a noves incorporacions.
  • Hi ha dies que l'espai de joc està ocupat per alguna activitat puntual. Consulteu l'agenda mensual
  • L’aforament màxim és de 6/7 famílies
Lloc
El Gronxador d’Artijoc. Sant Antoni 12, Mataró

Preu
Socis: 1 matí/tarda a la setmana gratuït, la resta de dies 2.5€/infant. Germans 1.5€
No socis:  1 matí/tarda 4.5€. Germans 2.5€



dilluns, 19 de novembre del 2012

XERRADA “LES JOGUINES I EL JOC”



Podrem gaudir d'una estona compartida on el joc i la joguina seran el tema principal. Coneixerem joguines que conviden a jugar, despertant la creativitat i la imaginació dels més menuts, i també coneixerem els jocs de taula cooperatius per a infants una mica més grans, on jugarem amb companys, no contrincants, i superarem obstacles, no persones.

Quines joguines són les més adients, de quins materials, a quines edats.... En parlarem i les podreu veure! Jugues??!!

Dia, hora i lloc: Divendres, 30 de Novembre a les 18h, a l’Espai Mima’m. Llavaneres.
Cost: 10 euros per família. Reservar la plaça responent a aquest correu. Places limitades!


divendres, 2 de novembre del 2012

Geoprimo






Viatjarem pel món sencer amb aquest divertit joc de geografia! Els turistes podran visitar fins a 42 lloc tan emblemàtics com l'Estatua de la Llibertat o les piràmides d'Egipte. Amb tres nivell de dificultat, el joc creixerà amb els coneixements del nen i en gaudirem durant més temps.





Si coneixes el continent al que fa referencia la targeta guanyaràs una fitxa del teu color, el que primer col·loqui totes les seves fitxes guanya. La manera divertida sobre el món i les altres cultures.